top of page
IMG-20240220-WA0027.jpeg

Spreekuren

Bewoners kunnen bij de stichting terecht voor informatie en bijstand. Er zijn verschillende spreekuren in samenwerking met collega-organisaties.

Gemeenschap bouwen: voorlichting, advies en ondersteuning.

Organisaties die op onze locatie Amira spreekuren houden zijn organisaties zoals Het Vrouwenrechtswinkel Amsterdam om bewoners te voorzien van jurdisch advies.

 

Ook kunnen bewoners bij ons terecht voor financiële en administratieve vraagstukken bij het financieel salon. Sinds kort heeft Vrijwilliger Centrale Amsterdam (VCA) bij  stichting Aminah een spreekuur om mensen wegwijs te maken in het oppakken van vrijwilligerswerk.

Bij Stichting Aminah kunnen bewoners naar binnen lopen en terecht voor uiteenlopend vraagstukken, informatie en bijstand. Er zijn verschillende spreekuren in samenwerking met collega-organisaties.​

 

Zo kunnen bewoners terecht voor gezondheidsvoorlichting: informatie en advies over gezondheid, chronische ziekten, en preventieve maatregelen via spreekuren. Zo nodig worden zij doorverwezen. Er zijn wekelijkse bijeenkomsten voor mantelzorgers waar ze informatie en advies kunnen krijgen. 

bottom of page